Bilete
Puteți achiziționa biletele pentru spectacolele Teatrului de Comedie direct la casa de bilete a teatrului sau online pe www.comedie.ro

Bilete online

Puteți achiziționa bilete prin platforma online de pe site-ul Teatrului de Comedie - www.comedie.ro    Condiţii generale de vânzare

După începerea reprezentațiilor accesul în sală este strict interzis. Biletele își pierd valabilitatea și NU pot fi returnate sau schimbate pentru alte reprezentații.

Biletele sunt valide doar în momentul în care au fost emise de Teatrul de Comedie sau de agenții autorizați.
Biletele achiziționate NU se pot returna decât în cazuri excepționale (anularea sau reprogramarea spectacolului la o dată ulterioară, decalarea orei de începere a reprezentației sau înlocuirea spectacolului).

În cazul returului biletelor, Teatrul de Comedie va returna contravaloarea biletelor prin aceași metodă prin care au fost achiziționate (online și repectiv cash la casa de bilete).

Teatrul de Comedie își rezervă dreptul de a limita numărul locurilor ce pot fi achiziționate de o singură persoană pentru anumite producții și evenimente speciale.

Copiilor sub 10 ani le este interzis accesul în sală cu excepția spectacolului "Micul Prinț"

Vă rugăm să verificați biletele cu atenție în momentul achiziționării. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în seamă.
Este interzisă revânzarea biletelor pentru profit sau câștig commercial.
    Informaţii generale despre spectacole şi accesul în sălile de spectacole

Din respect pentru artiști și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să fiți punctuali. De asemenea vă rugăm să nu folosiți telefoanele mobile pe durata desfășurării spectacolelor.
Este interzisă folosirea în sălile de spectacole a aparatelor de fotografiat, precum și a celor de înregistrat audio sau video.

Lumini puternice, lasere, fum, împușcături sau zgomote puternice pot fi folosite în anumite producții.
Producțiile și evenimentele Teatrului de Comedie sunt înregistrate audio și video. Prin participarea la aceste spectacole și evenimente vă dați acordul ca aceste imagini să fie folosite în scopuri comerciale.

Teatrul de Comedie își rezervă dreptul de a refuza accesul anumitor persoane în sălile de spectacole sau de a-i ruga să părăsească locația în cazul unui comportament neadecvat în cadrul unei manifestări artistice.

Află primul noutățileAbonează-te acum la newsletter și noi iși trimitem programul Teatrului de Comedie, informații despre premierele și evenimentele noastre, concursuri sau oferte speciale.